De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk

t. 0174-623913


Groep 4/5

Welkom op de pagina van groep 4/5!

BERICHTEN

23 jan 2020 - Boekenbeurt en spreekbeurt
Iedere leerling in groep 4/5 houdt een boekenbeurt. voor groep 4 leeringen is dit nieuw en en soms heel spannend. Ze vertellen waar hun boek overgaat en lezen op hun mooist een stukje voor. Daarna stellen ze de groep 3 vragen. Hierna krijgen ze tips en tops van de klasgenoten en een echte beoordeling. Bij groep 5 heeft iedereen een boekenbeurt gehouden.

Hier komen binnenkort de spreekbeurten aan. Ook dit is voor sommige kinderen eng, spannend. 


20 dec 2019 - Kerst
Dit jaar werd de kerstboom direct na sinterklaas gezet. We hadden nog maar twee weekjes.

Tijdens de kerstperiode was er ook een inloopavond. De kerststukjes werden bewonderd en al het andere werk. Na de inloopavond  kwaam ook het kerstdiner. De ouderraadsleden verzorgen deze maaltijd, in de vorm van een lopend buffet. De kinderen konden uit verschillende heerlijkheden kiezen. Er werd goed gegegeten en tussen door genoten de leerlingen van de verschillend optredens. Een leerling vertelde moppen, de ander een goocheltruc. Er werd live gezongen en gedanst. Het was heel gezellig. Jammer de ouders kwamen wel snel!


06 dec 2019 - Sinterklaas
Natuurlijk kwam sinterklaas dit jaar ook in de groep. Er werd luidt gezongen en gedanst. Voor ieder kind had sinterklaas en de pieten een cadeautje meegenomen. Ook wilden een aantal kinderen op de schoot van sinterklaas. Daarna was het suprise tijd. De mooiste surprises zijn er gemaakt. Top kinderen en ouders. Iedereen was erg blij met hun surprise. Zie voor foto's de algemene website.

10 okt 2019 - Rekenen: Meten in de klas
Preview foto De kinderen meten voor het eerst met een liniaal. Ze werken samen en meten hun eigen schoenen op voor de rekenles.  Aldoende leert men.

08 okt 2019 - Dierendag
Preview foto De kinderen hebben vandaag allemaal hun favoriete dier meegenomen. Het was een beestenboel! De knuffels moesten natuurlijk ook even uitrusten.

12 sep 2019 - Groep 4/5 glijdt het nieuwe schooljaar in!
Preview foto Alle kinderen waren weer blij elkaar te zien na de lange vakantie. Lekker glijden van de glijbaan met veel kinderen, rekening houdend met elkaar, dus rustig glijden.