De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk

t. 0174-623913


Groep 7/8

Welkom op de pagina van groep 7/8!

BERICHTEN

21 sep 2020 - Zandmotor
Preview foto Wat was het prachtige dag! Joost was een week eerder bij ons in de groep geweest om te vertellen over de zandmotor. Wat is de zandmotor, wat is het doel ervan en wat is daar allemaal te zien en te beleven. Vandaag hebben de kinderen schelpen gezocht, zeedieren gevangen met schepnetten en vogels gespot. De fietstocht verliep niet helemaal vlekkeloos, maar we hebben een leuke en leerzame dag gehad! Bedankt Joost!

14 sep 2020 - Daltoncircuit
Preview foto Het nieuwe schooljaar is weer gezellig van gestart gegaan. In de vorm van een een spelcircuit kwamen alle daltonkernwaarden aan de orde. Dit kwam duidelijk naar voren tijdens het samenwerken (overleggen), zelfstandig werken (afspraken maken en vragen beantwoorden) en verantwoordelijkheid nemen (laat de werkplek achter zoals je hem hebt aangetroffen). Goed gewerkt kids!  

25 sep 2019 - Gym!
Preview foto Tijdens de dinsdagmiddagen zijn de kinderen aan het klimmen, klauteren, bewegen en spelen in sporthal De Pijl. De gymlessen worden gegeven door meester Peter. De kinderen zijn druk geweest met het behalen van een persoonlijk record tijdens badminton en het balanceren op de ladders.